Flori de dantela si matase

La inceput a fost sticla, pe care am pictat-o de fiecare data cu aceeasi pasiune si pe care am descoperit, la un moment dat, ca o pot fauri chiar eu, dupa pofta inimii, cu ajutorul unor mesteri sticlari. Apoi, am explorat cu entuziasmul oricarui nou inceput posibilitatile pe care le ofera delicata si eleganta ceramica. Anul acesta, am constatat cu uimire ca imi pot fauri eu singura bijuteriile mele din lut, un material pe cat de maleabil, pe atat de rezistent. Fiecare noua descoperire a fost un pas inainte, tocmai de aceea ma bucur sa va anunt ca, incepand cu aceasta primavara timpurie datatoare de elan si voie buna, deschid un nou capitol. Cel in care intru in lumea minunata a materialelor textile. Partenere in aceasta calatorie imi vor fi dantela si matasea. Alaturi de ele, inarmata cu pensulele si cu culorile mele speciale pentru textile, am pasit intr-un univers care m-a uimit mai ales prin versatilitate. Prin multitudinea de combinatii si culori pe care le pot alege, dantela si matasea imi ofera prilejuri nelimitate de a da glas pasiunii mele. Va invit cu drag sa le descoperim impreuna!






Brosa mare cu floare de matase
Materiale folosite: matase naturala pictata manual in culori speciale pentru matase, dantela alba de bumbac, nasture din lut cu uscare la aer, lacuit si cu model dantelat, fetru, ac de brosa. 
Diametru: 8,5 cm, pret: 35 lei.


Brosa mica cu floare de matase
Materiale folosite: matase naturala pictata manual in culori speciale pentru matase, nasture lacuit cu model dantelat din lut cu uscare la aer, fetru, ac de brosa.
Diametru: 4,7 cm, pret: 25 lei.

Un comentariu:

  1. Unii oameni... pur si simplu, au har! Iar tu te afli in aceasta categorie binecuvantata!
    Parole d'honeur!

    Pupici, Cristina draga! :)
    Ilda
    Lavender Thoughs

    P.S. De ce nu e buton de like si share pe Fb?? Il cerem instalat!!!

    RăspundețiȘtergere