Testimoniale corporate


Ca in fiecare an, eram in cautare de materiale promotionale. Aveam nevoie de un concept nou, care sa surprinda, sa impresioneze si sa fie apreciat. Iar cine lucreaza in domeniul acesta stie cat de provocatoare este aceasta sarcina. Cristina mi-a fost recomandata de o colega care auzise ca are talent si ne poate ajuta cu idei out of the box pentru niste cadouri pentru parteneri. Am fost reticenti, de aceea, am facut un proiect de test de cateva bucati, iar rezultatul a fost... o comanda de sute de bucati! Cristina a dat dovada de creativitate, seriozitate si profesionalism, iar cadourile ei au fost foarte apreciate!
Anul trecut, am continuat frumoasa colaborare, cand Cristina ne-a propus un superb cos cu bunatati, bineinteles, realizat handmade. Cosurile au fost unice, obiectele din ele, personalizate special pentru noi, iar cei care le-au primit au fost foarte incantati!

Codrin Zamfir
Holcim Romania
Trade Marketing Coordinator

Cristina/Handmade Sister este unul dintre cei mai creativi artisti cu care am lucrat. Este plina de idei si deschisa tuturor sugestiilor. In acelasi timp, da dovada de pragmatism si de intelegere in ceea ce priveste termenele-limita sau rigorile de brand. Executiile sunt intotdeauna impecabile si conform cu simularile. O recomand cu incredere pe Cristina ca un furnizor excelent pentru obiecte memorabile care aduc plusvaloare evenimentelor si proiectelor departamentului de marketing.

Aurelia Oprea
Holcim Romania
Customer Loyalty Manager


Am colaborat cu Handmade Sister la campaniile noastre de marketing din martie si decembrie 2013, cand am achizitionat diferite decoratiuni realizate din sticla pictata manual. Am fost placut surprins de calitatea creatiilor sale si de abordarea ei profesionista. Desi toate produsele sunt pictate de mana, livrarea s-a realizat de fiecare data la timp, indiferent de cat de apropiat era termenul-limita sau de cantitatea comandata. Am constatat la Handmade Sister acelasi profesionalism, fie ca a fost vorba de o comanda de una sau de o mie de unitati. In ambele cazuri, s-a respectat data estimata a livrarii, ceea ce este esential in bransa in care activez si pentru firma pe care o conduc.

Mircea Vlah
Marketing & Sales Head
DHL Global Forwarding Romania


Am gasit intamplator site-ul pe care Cristina Olaru/Handmade Sister isi prezinta creatiile.
M-au fascinat de la bun inceput si am decis sa cumparam cadouri din sticla pictata, pentru Craciun, realizate de ea. Am cunoscut-o apoi personal pe Cristina, care mi-a confirmat faptul ca numai o persoana minunata ar putea realiza astfel de obiecte minunate.
In plus, toate solicitarile noastre comericale, dar si referitoare la aspect, personalizare, cutii etc. au fost indeplinite cu succes. De asemenea, comanda a fost livrata cu promptitudine.
O recomand cu mare incredere si caldura pe Cristina si obiectele de arta pe care le realizeaza cu atata daruire si talent.

Otilia Ciocirlan
Marketing Specialist
Wienerberger
Atelierul de decoratiuni de Craciun de care ne-am bucurat cu ajutorul Cristinei a fost atat de apreciat, incat, pana la urma, am mai facut inca patru. Ne-am simtit cu totii foarte bine si am descoperit talente ascunse in cazul unora dintre participanti. Mai mult, fiecare dintre cei prezenti a plecat acasa cu un cadou handmade, cu adevarat special, pentru cineva drag. A fost maniera perfecta de a petrece timp impreuna inainte de Sarbatori.
Emma Ceapa
Account Executive
McCann PR


Cristina ne-a ajutat sa punem in practica o idee nastrusnica pentru cadourile de Craciun. Rezultatul a fost unul deosebit: globulete pictate minunat, cum numai ea stie, umplute cu fibra colorata, care au fost apreciate si primite cu mare drag de toata lumea. Pentru toti cei care vor sa ofere cadouri facute cu suflet de o persoana cu multa imaginatie si mult talent (si care e tare simpatica si amabila), recomandam colectiile si ideile Cristinei!

Anda Copaceanu
PR Manager
Green GroupHandmade Sister ne-a venit in ajutor in prag de Craciun cu cele mai frumoase globuri pictate manual, branduite cu logo-ul clientului nostru. Cand niciun alt furnizor nu mai accepta comenzi pe ultima suta de metri, Cristina a cedat rugamintilor noastre si ne-a livrat in timp util comanda. Am fost placut surprinsi de calitatea produselor si de atentia la detalii pe care Cristina si echipa sa au acordat-o fiecarui glob in parte.
Cu siguranta vom mai apela la serviciile oferite de Handmade Sister, stiind ca ne putem baza pe un furnizor de incredere.

Stefania Sovarel
Production Executive
Icon Advertising 

Colaborarea cu Handmade Sister a fost de mare succes. Produsele oferite ca si corporate gifts (cremele in borcanele pictate handmade) au avut un impact deosebit de placut asupra clientilor nostri. Vom apela din nou cu mare drag la dibacia si talentul de care da dovada Cristina in realizarea micilor bijuterii. 


Ana Maria Andrei
Marketing &Events Executive
Max Relax & Wellington

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu