Globurile de aur, categoria handmade

Ce credeti ca-mi trece mie prin cap pe la inceputul verii, cand oamenii normali au o singura preocupare, si anume prajirea cat mai eficienta a propriei epiderme? Ca anul acesta pot picta si trebuie sa pictez si eu globuri de Craciun.
Zis si facut, doar ca de la "zis" si pana la "facut" a durat trei luni. Fara globuri cumparate, nu exista globuri pictate, asa ca opera mea creativa a inceput cu un shopping ca la carte. Stiam exact ce cautam: globuri din sticla, de 10 cm diametru, rezistente si elegante, daca se poate cu agatatoare tot din sticla. Nu pare foarte complicat, nu-i asa? Ei bine, mai degraba mi-as fi dorit steaua care sus rasare ca o taina mare, pusa la pachet si adusa la usa mea prin curier. Cand in sfarsit m-am vazut cu globurile pe masa de lucru, am rasuflat usurata: nu-mi venea sa cred ce frumoase erau, simple, delicate, dar rezistente, intr-un cuvant, perfecte!
Provocarea adevarata abia acum incepea.

Colectia Clasic


Patru modele elegante de la Rasarit, care pastreaza jocul culoare/transparenta, cu arabescuri si motive decorative abstracte.

Cod: Arabescuri 1
Cod: Arabescuri 2

Cod: Arabescuri 3
 Cod: Arabescuri 4

Mai multe poze cu aceasta colectie: 
 

 
Colectia Best Of


O transpunere in varianta festiva a celor mai populare modele de bijuterii cosmetice. Mi-s asa de dragi ca mai ca nu-mi vine sa le dau :)

 Cod: Klimt

 Cod: Aripi

 Cod: Provence

Cod: Miau

Mai multe poze cu aceasta colectie:
  
Update 2014: a mai aparut si o bufnita printre modelele best of:Colectia 3D 


Mi-am propus sa pun in valoare sticla perfect transparenta a globului, pentru a obtine un efect vizual maxim. Am impartit globul in doua parti, astfel incat in fundal se vede modelul, conturat cu auriu, pus in evidenta de un fond in culori puternice, in timp ce in prim plan se vad crengute de brad albe. Astfel am obtinut un efect vizual 3D cu totul inedit: nu ai nevoie de ochelari speciali ca sa-l vezi :)

Cod: Bradut

  Cod: Casuta

Cod: Om de zapada

Cod: Grup

Mai multe poze cu aceasta colectie:Update: In 2014 am mai adaugat colectiei initiale 3D multe alte variante de culori si modele. Le gasiti pe toate aici: http://handmadesister.blogspot.ro/2014/11/globuri-de-craciun-pictate-3d-reloaded.htmlPret: 50 lei / bucata. Globurile sunt din sticla rezistenta cu diametrul de 10 cm si au fost pictate manual cu culori care nu se iau in contact cu apa. Pretul include o cutie de prezentare cu fundita si panglica de agatat asortata cu fundita. Pretul NU include suportul de sticla care apare in unele poze.

Produs aprobat de Consiliul regional al Laponiei si recomandat de Adunarea Generala a celor Trei Pastori.

Credite foto: Mircea Popa, Vlad Vaivoda.

Update 2014:
Colectia cu talc


Mai multe poze si detalii gasiti aici: http://handmadesister.blogspot.ro/2014/09/globuri-de-craciun-colectia-cu-talc.html

Colectia traditii


Mai multe poze si detalii gasiti aici: http://handmadesister.blogspot.ro/2014/09/globuri-de-craciun-colectia-traditii.html

Colectia craciunite


Mai multe detalii si poze gasiti aici: http://handmadesister.blogspot.ro/2014/09/globuri-de-craciun-colectia-craciunite.html

Colectia corporate


Mai multe detalii si poze gasiti aici: http://handmadesister.blogspot.ro/2014/09/globuri-de-craciun-colectia-corporate.html

3 comentarii:

  1. Salutare!! Sunt minunate,bravo!! Crezi ca ai putea sa-mi spui de unde le-ai cumparat? As dori sa incerc si eu pentru al nostru bradut ! Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Si eu sunt interesata sa cumpar! Sunt absolut minunate pentru un cadou. De unde pot fi achizitionate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu te superi,ai putea sa-mi spui cu ce culori sunt pictate daca nu se i-au in contact cu apa?

    RăspundețiȘtergere