Flori de gheata pastelate


Asa cum rareori lucrurile sunt negre sau albe, nici culorile sarbatorilor de iarna nu sunt numai verde si rosu. Focul din soba, merele coapte, covorul de frunze aramii, fularele si manusile, copiii imbujorati de frig, toate sunt pastelate. Colectia de Craciun 2012 de bijuterii cosmetice nu putea sa nu tina seama de asta. Ia uitati ce a iesit:

Bijuterii cosmetice de 100 ml care pot fi umplute cu crema de maini, despre care puteti citi aici
Bijuterii cosmetice de 50 ml, care pot fi umplute cu crema pentru toate tipurile de ten, despre care puteti citi aici

Si bijuterii cosmetice de 30 ml, care pot fi umplute cu orice fel de crema sau ser.

Preturi:
Borcanelele umplute cu crema de maini:
35 lei/100 ml, 25 lei/50 ml.
Borcanele umplute cu crema pentru toate tipurile de ten:
30 lei/30 ml, 40 lei/50 ml, 50 lei/100ml.

Toate comenzile de bijuterii cosmetice de peste 50 lei primesc cadou un sapun hidrantat 100% vegetal cu unt de cacao, cu miros imbietor, dar discret de sarbatori: portocale si scortisoara. Pt comenzi/rezervari e de ajuns sa trimiteti un mail pe adresa: handmadesister@mail.com, care sa contina codul bijuteriilor cosmetice pe care vreti sa le rezervati, ce fel de crema sa contina borcanele, numarul de bucati si data la care vreti sa se faca livrarea. Veti descoperi o crema 100% naturala, hidratanta, in borcanele pictate cu drag. Culorile sunt speciale pentru sticla si nu se vor lua la spalat. Fiecare borcanel e unic! Iar cand se termina crema, borcanelul poate fi umplut cu condimente, bomboane, flori uscate sau nisip si adaugat la colectia de borcanele pictate marca Handmade Sister!

Review:
http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2012/12/tu-ce-daruiesti-de-craciun.html

2 comentarii:

  1. Frumusetea si unicitatea bijuteriilor handmade este nepretuita. Inca nu am ajuns sa punem pret pe adevarata valoare a lucrurilor facute manual. Felicitarile mele pentru munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
  2. E unic ceea ce faceti. Sunt foarte frumoase, arat foarte frumos, imi plac mult lucrurile hand-made. Mi-ar placea sa imi inveselesc bucataria sau camera cu astfel de 'sticlarii' hand-made :)

    RăspundețiȘtergere